https://ga-gjengen.no/wp-admin/options-general.php

Om oss

Alt er lettere om det har en fast plass i hverdagen, og en fast avtale med en venn.

Hvem er jeg

Jeg heter Henriette Jørgensen, født 1978. Gift og har tre barn. Gå-Gjengen Våler i Viken er et resultat av at jeg ikke ønsket å gå turer alene. Turene var en viktig del av et rehabiliteringsarbeid for meg selv, etter at jeg ble syk da jeg fikk mitt tredje barn. Jeg hadde allerede mye egentrening i form av styrke alene, og ønsket å treffe andre. Som innflytter kjente jeg heller ikke så mange i mitt nærmiljø, og tenkte at dette kunne være en god ide. Vinn – vinn situasjon! Gruppen så dagens lys 12.09.2016 i form av en facebook gruppe som ble delt. Og så var turene i gang! Rett etter oppstart av Gå-Gjengen fikk jeg muligheten til å delta på et kurs kalt «Sykt Aktiv.» Kort fortalt: Verktøy til å starte en aktivitetsgruppe, slik at jeg kunne inspirere andre til å ha friskere og mer aktive liv samtidig som jeg fikk drahjelp til å nå mine egne treningsmål. Tidspunktet var perfekt!

Engasjement

Jeg har et brennende engasjement om å få flere ut av sofaen. Det handler om erfaringer jeg selv har hatt, og forståelsen for hvordan mye henger sammen. Det er så viktig å komme seg ut. Og alt er lettere om det har en fast plass i hverdagen, og en fast avtale med en venn. Jeg vet selv at hadde det ikke vært for at jeg hadde bundet meg opp til turer med Gå-Gjengen, så hadde jeg kanskje ikke gått de dagene hvor været ikke viste seg fra sin beste side. Selv om jeg visste at jeg burde. Jeg hadde kanskje heller ikke gått den dagen jeg ikke hadde det så bra. Selv om jeg burde. Men i det du tar steget ut, møter smil og trillende latter fra andre så er det så verdt det. Og det gir meg altså så mye. Det er dette som driver meg. Jeg ønsker at så mange som mulig skal få muligheten til å oppleve dette. Uansett hvor du står i livet så må man ta et veivalg. Ikke gap for høyt. Det er de små skrittene som vil gi resultater. Å kjenne at man kan utrette, og bidra med noe selv om livet ikke ble slik du hadde planlagt, er viktigere enn man kanskje tror. Alle har noe å bidra med. Hva er du god på? Hva kan du dele? Jeg har byttet ut regnskapsyrket mitt med noe jeg anser som mye viktigere enn to streker under svaret. Dette er min reise, mitt veivalg: Jeg er god på å være frivillig! Jeg putter stadig nye verktøy i ryggsekken min, og deler gjerne! Derfor er det så fantastisk at vi kan samarbeide med Friskliv og Frivilligsentralen i kommunen. 

Det er viktig å ha det hyggelig på tur. Det er flere ganger i løpet av ett år at vi tar en lunsj etter gåturen: Julelunsj, påskelunsj, sommeravslutning etc. Enten i lånte lokaler fra kommunen, eller hjemme hos meg. Vi har ved flere anledninger blitt invitert til andre turgåere i gruppa også. Det er veldig hyggelig å samles på denne måten. Innimellom så er matpakka også med på tur. Grunnet Covid-19 har dessverre dette uteblitt en god stund nå. Men gleder meg veldig til vi kan planlegge en god lunsj sammen igjen. 

Bli litt bedre kjent med meg og Gå-Gjengen gjennom artikler i Moss Avis og NRK P1:

Bli medlem av facebookgruppen vår:

Opphavsrett © 2023 · Alle rettigheter tilhører · Gå-Gjengen Våler i Viken