Nyhet

Grunnet de strenge koronareglene som ble innført i kommunen ble gåturene erstattet av «digitale gåturer».  Vi vurderer nå om vi skal fortsette med disse turene som et supplement til de andre turene våre. Arrangementene finner du på vår facebookgruppe.

Her logger du deg inn i ett «rom» sammen med andre fra Gå-Gjengen. Tanken er at vi kan motivere hverandre, og lage avtaler som kan bidra til å opprettholde turene. Noe håndfast i en periode som er vanskelig for flere av oss. Det er hyggelig å kunne se hverandre i en hverdag som blir påvirket av strenge smittevernregler. Vi tror det er viktig å fortsette å kunne treffes. Vi vet det ikke blir det samme som fysiske oppmøter, men etter at vi testet det ut så var tilbakemeldingene utelukkende positive så vi velger å fortsette.

Du velger selv om du ønsker å ha på kamera, eller hvorvidt du vil si noe. Hvor du går, fart og lengde er helt opp til deg. Hvor lenge du ønsker å være pålogget er selvsagt helt valgfritt! Har du ikke mulighet til å gå deg en tur, men rekker å stikke innom for å si hei så oppfordrer vi til det! For det er mange som synes det er hyggelig å se nettopp deg! Håper vi sees! 🙂

Opphavsrett © 2022 · Alle rettigheter tilhører · Gå-Gjengen Våler i Viken