Covid-19

På våre turer kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. Vi følger smitteverninstruksene fra myndighetene. Vi tar hensyn til hygiene og størrelse på gruppa i henhold til gjeldende anbefalinger.

Deltagelse på våre turer forutsetter at du som deltager er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon, og ikke er i karantene. Alle i familien du bor sammen med må være friske. Om noen har feber, hoste eller vondt i halsen kan du ikke delta. Om du, eller noen i familien som du bor sammen med har vært i kontakt med noen som er syke kan du heller ikke delta

Vi har fokus på god håndhygiene, og at alle deltagerne må holde minst en meter avstand til hverandre. Vi ber deg også om å holde deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Ved hvert arrangement som blir lagt ut fremover ønsker vi at du som deltar skal melde deg på turen på facebook. Har du ikke facebook er det påmelding på sms til mob: 916 18 844. Skriv navn og hvilken tur du ønsker å delta på. Ved å melde deg på turen bekrefter du for oss at du har lest gjennom smitteverninstruksene vi har opplyst om. Samtidig får vi en oversikt over hvor mange som kommer. Om det ikke er noen påmeldte en time før arrangementet starter blir turen avlyst!

Når dette nå er sagt, og vi er trygge på at alle innretter seg etter gjeldende instrukser så gleder vi oss enormt til å gå sammen med dere på tur.

Bli medlem av facebookgruppen vår:

Opphavsrett © 2022 · Alle rettigheter tilhører · Gå-Gjengen Våler i Viken